Свободни дати

Къмпингът работи от 1.06 до 30.09 всяка година.

Основен

КЪМПИНГ-АХЕЛОЙ-рецепция

Заповядайте!

И с внучета,

и с кучета

да се гмурнем в морето,

там слънцето където

гали морските вълни

и ни усмихва до уши!

Добре познатият на всички летуващи къмпинг „Ахелой“ се намира на емблематично за Българската история място – там, където на 20 август 917г Цар Симеон Велики разбива и почти изцяло унищожава Византийската войска, от която в окаяно състояние успяват да се спасят само около 2000 византийски войници.

Днес къмпинг „Ахелой“ очаква своите гости в обновената си база непосредствено до плажа като предлага условия за почивка и отмора в стил „В хармония с Природата“. В близост до него река Ахелой се влива в Черно море.

Рецепцията работи 24 часа. Интернет достъп  – в района на рецепция.

Дворът на къмпинга е заграден и удобен за деца. Има изградени детски кътове с различни занимателни съоръжения и зелени площи за игри.

В къмпинга ресторантът, който отвори врати след ремонт съвсем скоро, с удоволствие посреща и обслужва своите гости. Можете да се насладите на халба студена бира или друго питие в бара и да прекарате весела вечер с приятели.

Къмпингът предлага на почиващите нощувки в бунгала. Бунгалата са боядисани във свежи летни цветове, създаващи неповторима атмосфера и са оборудвани с кабелна телевизия и хладилник, с две отделни стаи с по две легла и санитарен възел във всяка стая.

Има безплатен неохраняем паркинг.

Допускат се домашни любимци (кучета) на повод и срещу допълнително заплащане.

Къмпинг „Ахелой“ е чудесно място за таласотерапия за различни тегоби и болежки, за закаляване на организма и профилактика на кожни, двигателни и други заболявания. Недалеч от къмпинга можете в естествени условия да ползвате лугата и калта на Поморийското езеро, от дълбока древност известни с лечебните си качества.

♥♥♥

Виватурс БГ с удоволствие ще организира Вашата семейна почивка, детски лагер, училищно мероприятие в къмпинг „Ахелой“ за избран от Вас период.

Чувствайте се свободни да ни потърсите за повече информация, въпроси и отговори!

 

 

Children and extra beds

Няма възможност за допълнителни легла.

Check-in time

13:30ч - 22:00ч

Check-out time

до 12:00ч

Удобства

  • Баня, тоалетна и душ кабина
  • Хладилник

Паркинг

Да

Съжаляваме, все още няма отзиви за това Жилье.